KGV

Printervriendelijke versie | Voorbehoud | Privacybeleid

Geine Pröl

Uit KGV

Dit L1 programma wordt in het carnavalsseizoen 2006-2007 in 6 delen uitgezonden.

Het thema
Kep en José zijn druk in de weer. De carnaval komt met rasse schreden dichterbij. Er is grote onrust bij Kep. Hij bereidt zich voor op het grote feest. Zijn vrouw kan hem alsnog niet helpen, omdat ze eerst de kerstspullen opruimt en een tijdje rust wil. De organisatie van de jaarlijkse feestavond van hun carnavalsvereniging Jinne Prul moet hij voorlopig in zijn eentjedoen. Daarbij wordt hij ook nog gedwarsboomd door de postbode, Sjaak. Op zijn zoektocht naar artiesten voor de carnavalsavond komt Kep in dwaze situaties terecht.
Een tweede verhaallijn is het patronaat, waar artiesten zich aanmelden voor de feestavond. De directrice van het patronaat is het aanspreekpunt. Ze voelt zich enorm belangrijk in haar functie en steekt dit niet onder stoelen of banken. Ondertussen heeft ze niet in de gaten dat ze allerlei minder belangrijke baantjes uit moet voeren, zoals poetsvrouw, telefonist en buffetbediende.

Kep wordt gespeeld door Deckers, Arno. De handelingen in het patronaat zijn opgenomen met het Sjtaaterhoes als decor. Regelmatig komt De Groot-Bost, Nicole langs met een kruiwagen.....


Zoeken

Bladeren
Hoofdpagina
Gebruikersportaal
In het nieuws
Recente wijzigingen
Willekeurige pagina
Hulp
Bewerken
pagina-inhoud tonen
Hulp bij bewerken
Deze pagina
Overlegpagina
Nieuw kopje
Printervriendelijke versie
Pagina-informatie
Geschiedenis
Verwijzingen naar deze pagina
Verwante wijzigingen
Mijn pagina's
Aanmelden / registreren
Speciale pagina’s
Nieuwe pagina's
Bestandslijst
Statistieken
Meer…